Panasonic HZ25XKE

5 Års garanti ved årlig service

Panasonic HZ25 XKE
Toppbanner_1260x560px
Panasonic nz udedel
Panasonic udedel udstilling

Panasonic HZ25XKE

Panasonic Topmodel Flagskib


Panasonic HZ25XKE er en populær pumpe, især til brug i større fritidsboliger samt sekundær opvarmning af større rum eller små huse, annekser, lejligheder mm. Panasonic HZ25XKE er en kraftig maskine som også kan levere når det er koldt. Pumpen er en A+++ og ligger i topklassen. Flagskibs modellen er med Panasonic´s indbyggede NANO X rensesystem som kan slåes til og fra. Modellen har samtidig dobbelt aerowing for bedre flytning af luftstrømmen. 

Pumpen har indbygget wi-fi funktion som styres via Panasonics egen comfort cloud app. Der kan både aflæses aktuel inde- samt udetemperatur i appen hvor pumpen er installeret. Denne model kaldes for deres FLAGSKIB model, og har høj kapacitet, også når det er koldt.


TILBUD. Pris. inkl. montage 15.999,- kr.
Gælder til og med 29 april 2022
Normal pris. 16.499,- kr.


  • Miljøvenligt kølemiddel
  • Energimærke varme A+++
  • Energimærke køl A+++
  • SCOP 5,30
  • SEER 8,70
  • inkl. wi-fi 
  • Kølekapacitet 3,2 kW. (0,85 - 3,0)
  • Varmekapacitet 3.2 kW. (0,85 - 7,5)
  • Dækker op til 140 m2 ved varme (ved udetemperatur på -7 ca max 100m2)
  • Dækker op til 45 m2 ved køling


Prisen er inkl. total montage som beskrevet nederst.

Ønsker du at bestille et varmepumpeanlæg, et skriftlig tilbud eller vejledning og rådgivning. Så ring endelig til os på 4192 4000  eller send os en mail på info@vestklima.dk. Betaling finder først sted når montagen er udført. Montøren har materialer til alle typer monteringer i bilen. Så placering samt tilbehør kan aftales på dagen hvis der er tvivl om hvad der vil være bedst. 


TOTAL MONTAGE INDEHOLDER FØLGENDE:

Montage indeholder montage samt alle nødvendige materialer op til 4 meter mellem ude- og indedel.
Pr påbegyndt ekstra meter rørføring inkl. alle montagematerialer faktureres 399 Kr. inkl. moms. Er der ikke lovpligtig jordinstallation i huset faktureres der 599,- inkl. moms for jordspyd inkl. montagesæt som er lovkrav til pumpen. Ønskes der udvendige sorte kabelbakker faktureres ekstra 55,- kr. pr. løbende meter. El installation udføres til nærmeste el-udtag (der laves fast installation). Skal der trækkes kabel til tavle eller anden fordelersted faktureres det på timeløn plus eventuelle materialer.
Udført af KMO samt VE godkendt montørvirksomhed.


Prisen er gældende ved max 80 km kørsel fra 6830 Nørre Nebel. Ring eller skriv for andre installationssteder.